Wij contacteren u

Meer weten ?

Uw project van kick-off tot oplevering

SE Contracting is gespecialiseerd in piping en industriële projecten. Het cliënteel bestaat vooral uit industriële bedrijven die een beroep doen op SE Industries ivm technische oplossingen voor het stockeren, doseren, meten/wegen, mengen en distribueren van vloeistoffen (uitzonderlijk ook poeders en granulaten).

De creaties zijn sector overschrijdend en de onderneming bereikt zowel Belgische als buitenlandse klanten.

 

SE Contracting nv

Kwaliteit  en knowhow

Kwaliteit krijgt voorrang, zowel in de keuze van de leveranciers als de realisatie van de projecten.  De knowhow is continu mee gegroeid met de evolutie bij de klanten en daarom is SE Industries een specialist in turnkey projecten en personalisatie van de installaties.

 

 

Service en flexibiliteit

De klantgerichte instelling van de zelfstandig opererende project-leiders wordt ondersteund door de ervaring van een gemotiveerd team. Onze mensen denken mee met de klant en vullen met een open vizier de technische noden in met commercieel aanvaardbare initiatieven en realisaties. Het inzetten van goed opgeleide medewerkers, geeft onze firma voldoende slagkracht om flexibel op te treden

Luc Eeckman - Bestuurder

 

GSM: +32 479 98 03 76

luc.eeckman@se-industries.be

Ritchy Vandesteene - Technisch manager

 

GSM: +32 479 98 03 77

ritchy.vandesteene@se-contracting.be

Dominiek Van Walleghem - Administratie

 

GSM: +32 479 98 03 80

dominiek.vanwalleghem@se-industries.be

Klik hier en download ons VCA* certificaat

 

Safety First

Veilig en gestructureerd werken is in een hedendaagse project-omgeving van het allergrootste belang en die veiligheid dragen wij hoog in het vaandel. Daarvan getuige ook ons VCA* certificaat.

 

 

 

© 2016 SE Industries NV |  Rozenstraat 9A  |  B-9810 Nazareth-Eke  |  Tel. +32 9 385 67 11  |  FAX +32 9 385 73 39